Aquacity Poprad

Aquacity Poprad

Aquacity Poprad: Ideální místo pro odpočinek a zábavu v slovenských horách

Slovensko je známé svými nádhernými horami a termálními prameny, a jedním z míst, kde můžete tuto kombinaci zažít, je Aquacity Poprad. Tato oblíbená termální vodní zábavní destinace se nachází v krásném městě Poprad, v srdci Vysokých Tater. Aquacity Poprad je skvělým místem pro ty, kteří hledají relaxaci, zábavu a dobrodružství, a to vše v jednom.

Termální vody a relaxace:

Aquacity Poprad má k dispozici několik bazénů naplněných termálními prameny, které jsou známé svými léčivými vlastnostmi. Teplé vody těchto bazénů dokáží uvolnit svaly, zmírnit bolesti a stres a přinést nevšední relaxaci. Návštěvníci si zde mohou vychutnat teploty vody od 28 do 38 °C, a to včetně krytých i venkovních bazénů, které jsou otevřeny po celý rok.

Zábava pro všechny věkové skupiny:

Aquacity Poprad nabízí zábavu pro celou rodinu. Pro děti jsou k dispozici speciální dětské bazény a skluzavky. Pro dobrodruhy je zde vodní park s adrenalinovými skluzavkami a tobogány, které přinášejí výzvy i pro ty nejodvážnější. Pro ty, kteří chtějí zůstat v kondici, existují plavecké dráhy a wellness centrum s masážemi a saunami.

Krásná příroda okolo:

Aquacity Poprad není jen o vodní zábavě. Město Poprad je obklopeno nádhernou slovenskou přírodou. Nachází se v blízkosti Vysokých Tater, což znamená, že milovníci outdoorových aktivit budou mít spoustu příležitostí k turistice, horolezectví a lyžování, v závislosti na ročním období.

Stravování a ubytování:

Aquacity Poprad má také několik restaurací a kaváren, kde si můžete vychutnat tradiční slovenskou kuchyni i mezinárodní pokrmy. Pro ty, kteří chtějí zůstat déle, existuje možnost ubytování v přilehlém hotelu, který nabízí pohodlí a výhodný přístup k vodním atrakcím.

Aquacity Poprad: Oáza relaxace a zábavy

Není divu, že Aquacity Poprad se stává oblíbeným místem pro dovolenou, relaxaci a zábavu na Slovensku. S termálními prameny, vodními skluzavkami, krásným okolím a širokým spektrem aktivit je to ideální destinace pro rodiny, páry i dobrodruhy, kteří hledají nezapomenutelný pobyt v srdci slovenských hor.

Poprad centrum 01